Over ons

TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Dit doen wij voor klanten en omgevingen die ertoe doen. Waar het draait om security en continuïteit.

Onze werkzaamheden zijn verdeeld over drie domeinen:

 • Defence & Airospace;
 • Public Safety & Security;
 • Traffic Management.

Onze professionals helpen klanten graag in de gehele lifecycle.  Van advies, via bouw tot en met beheer.  We adviseren onze klanten met welke stappen en welke systemen zij hun business doelen het beste kunnen bereiken.  Wij implementeren producten of maatwerkoplossingen en dragen zorg voor integraties, om te komen tot complete oplossingen.  Tot slot dragen wij zorg voor 24/7 dienstverlening met daarin hosting in onze Mission Critical Cloud, en Monitoring & Control diensten om 24/7 uptime van missie kritische systemen te garanderen.

  Historie

  TriOpSys is in 1998 opgericht, met als doel om advies-, bouw- en beheertaken (vandaar de ‘Tri’) van Mission Critical IT systemen (oftewel Operational Systems, vandaar het deel ‘OpSys’) uit te voeren. Gebaseerd op de door de oprichters eerder opgedane ervaringen in hetzelfde segment. TriOpSys heeft zich vanaf de eerste dag geconcentreerd op technisch uitdagende systemen en projecten, waarbij kwaliteit, integriteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Vanaf het begin zijn deze waarden leidend geweest; dit heeft geresulteerd in prachtige succesvolle projecten en een gestage groei van ons bedrijf.

   Rob Timman

   Rob Timman

   Algemeen Directeur

   At Hijwegen

   At Hijwegen

   Directeur

   Onze missie

   De missie van TriOpSys, zowel voor haar klanten als personeelsleden, luidt als volgt:

     • Het adviseren over, bouwen en beheren van hoogwaardige automatiseringssystemen, die een essentiële rol spelen in de bedrijfsprocessen van onze klanten
     • Het bieden van een inspirerende en vernieuwende werkomgeving;
     • Het realiseren van langdurige en hechte relaties met onze personeelsleden en klanten.
    Deze missie vertaalt zich in de praktijk naar een cultuur, waarin we zeggen waar het op staat, zowel richting klanten als personeel en toeleveranciers. Niet eromheen draaien, maar ’to the point’ zijn.

   Kwaliteit

   Integriteit en kwaliteit staan voorop. Niet-integer handelen wordt binnen TriOpSys niet geaccepteerd. We zijn dan ook gecertificeerd voor ISO9001, ISO27001 en NEN4400-1. Daarnaast hebben wij diverse projecten uitgevoerd, waarvoor een ABDO (Algemene Beveiligingseisen voor Defensie Opdrachten) certificatie nodig was. Het kantoor van TriOpSys is ook speciaal ingericht om ABDO eisen in te kunnen vullen.