9 september 2016

Over ons

TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers. Onze werkzaamheden zijn verdeeld over drie domeinen: Traffic Management, Public Safety & Security en Defence & Space.

De professionals van TriOpSys zijn in te schakelen voor de volgende diensten:

Historie

TriOpSys B.V. is in 1998 opgericht door 3 vrienden: At Hijwegen, Hans Schulz (inmiddels met pensioen) en Rob Timman. Ook voor de start van TriOpSys werkten zij al vele jaren samen, in een soortgelijk bedrijf. Het uitgangspunt bij de oprichting was een bedrijf te starten, waar zij zelf ook graag zouden willen werken, met technisch uitdagende projecten en waar kwaliteit, integriteit en collegialiteit hoog in het vaandel zouden staan. Vanaf het begin zijn deze waarden leidend geweest en dat heeft geresulteerd in prachtige, succesvolle projecten en een gestage groei van ons bedrijf.

Momenteel werken we met ongeveer 80 mensen zowel vanuit ons kantoor in Utrecht als op locaties bij klanten. TriOpSys is een financieel zeer gezond, onafhankelijk en (bewust) niet beursgenoteerd bedrijf. Daardoor bent u verzekerd van een IT-partner, met wie u een lange termijn relatie kunt aangaan. En de praktijk heeft dat ook bewezen: veel bedrijven doen al lang zaken met TriOpSys, sommigen sinds de oprichting in 1998.

Check ook onze vacatures!

De missie van TriOpSys, zowel voor haar klanten als personeelsleden, luidt als volgt:

  1. Het adviseren over, bouwen en beheren van hoogwaardige automatiseringssystemen, die een essentiële rol spelen in de bedrijfsprocessen van onze klanten
  2. Het bieden van een inspirerende en vernieuwende werkomgeving
  3. Het realiseren van langdurige en hechte relaties met onze personeelsleden en klanten

Deze missie vertaalt zich in de praktijk naar een cultuur, waarin we zeggen waar het op staat, zowel richting klanten als personeel en toeleveranciers. Niet eromheen draaien, maar ‘to the point’ zijn, ook als het om minder goed of ronduit slecht nieuws gaat.

Integriteit en kwaliteit staan voorop. Alle documenten worden gereviewd, of het nu gaat om brieven of complete offertes, we controleren elkaar als normaal onderdeel van het proces. Niet-integer handelen wordt binnen TriOpSys niet geaccepteerd. We zijn dan ook  gecertificeerd voor ISO9001:2015, ISO27001 en NEN4400-1. Daarnaast hebben we diverse projecten uitgevoerd waarvoor een ABDO (Algemene Beveiligingseisen voor Defensie Opdrachten) certificatie nodig was. Het kantoor van TriOpSys is ook speciaal ingericht om ABDO eisen in te kunnen vullen.

  

We willen uitdagende projecten, leuke collega’s en een goede sfeer. Dat zorgt voor motivatie, inspiratie en succes. Leuk werk is echter geen automatisme, daar zorgen we actief en samen voor!