28 oktober 2016

Nieuws

Verlenging NEN4400-1 certificering

4-10-2018

Na de audit  op donderdag 27 september 2018 zijn we weer netjes NEN4400 gecertificeerd, waarmee we aan kunnen tonen dat we onze personeelsadministratie voor inhuur op orde hebben. De auditor gaf aan een dergelijke voorbereiding/gedegenheid/kwaliteit niet vaak mee te maken! Een dijk van een compliment dus. Voor ons allemaal uiteraard, maar specifiek voor Kym de Klerk en Marcel Busink voor de voorbereiding en begeleiding. Uitstekend gedaan en bedankt!

 

Mijlpaal voor Tropomi satellietinstrument

12-7-2018

De eerste data van het Tropomi satellietinstrument zijn publiek beschikbaar. Neem maar eens een kijkje op de website van het KNMI of de ESA. Alle betrokkenen van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze nieuwe, belangrijke mijlpaal!

 

Lancering Meldkamerplein.nl op eRIC succesvol

23-4-2018

18 en 19 april hebben wij, samen met 6 andere bedrijven, het Meldkamerplein.nl gelanceerd op de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). Meldkamerplein.nl is een uniek samenwerkingsverband tussen 7 bedrijven, allen actief binnen de Meldkamers. Het doel van de samenwerking is het bieden van één kennispartner voor vraagstukken die spelen in Meldkamers, Verkeerscentrales, Control Rooms, etc. Wij bedanken alle bezoekers aan de stand tijdens de eRIC! Meer informatie vind u terug op onze website!

 

Mijlpaal Object Data Services-project voor Rijkswaterstaat

15-2-2018

Rijkswaterstaat heeft tien sluizen aangesloten op het ODS-netwerk voor het realtime monitoren van de sluizen. De sluizen delen data over bijvoorbeeld het waterpeil, de stand van de sluisdeur, pompen en storingen. ODS is een door TriOpSys gebouwd softwaresysteem waarmee realtime data uit besturingssystemen van objecten kan worden verzameld, zoals sluizen, bruggen en tunnels. Met de koppeling van deze tien sluizen is weer een volgende stap gezet in dit mooie project. Wij danken Rijkswaterstaat voor het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking. En grote complimenten voor ons Scrum-team bestaande uit Gerben, Jarik, Jan, Mark en Dennis. Goed gedaan!

Lees hier het artikel in de Computable en hier meer over Object Data Services.

 

Nieuwe strooikaart voor Rijkswaterstaat live

29-1-2018

Vrijdag 26 januari is de nieuwe strooikaart van Rijkswaterstaat live gegaan: https://rijkswaterstaatstrooit.nl/. Wij hebben deze website in samenwerking met het KNMI ontwikkeld. Door een realtime koppeling met de strooiwagens is te zien waar en hoeveel er gestrooid is. Zo kunnen automobilisten goed geïnformeerd op weg tijdens winterse omstandigheden.

Wij bedanken Rijkswaterstaat voor de opdracht en KNMI voor de samenwerking. En uiteraard het TriOpSys-team voor hun harde werk: Wouter Langerak, Michel Fugers, Selwyn Kramer, Dennis Joele en Wim Meinen. Bedankt en goed gedaan, mannen!

 

TriOpSys op NIDV Symposium en Tentoonstelling

15-11-2017

Donderdag 30 november vindt het jaarlijkse NIDV Symposium en Tentoonstelling in Ahoy Rotterdam weer plaats. Een ‘must’ voor iedereen binnen de Defensie- en OOV-sector en TriOpSys is weer aanwezig met een stand. Wij nodigen alle bezoekers uit langs te komen op onze stand in hal 2, nummer 323. At Hijwegen, Joy Ong, Remco Reijm, Ronald Bommerson, Rob Timman en Natasja Dokter kunnen dan alles vertellen over het beheer van meldkamers, bouwen van simulatoren, onze nieuwste ontwikkeling van SecuRadar, etc. Zie voor meer informatie www.nidv.eu/symposium.

 

ISO27001 certificaat behaald

13-11-2017

TriOpSys is nu ook in het bezit van het felbegeerde ISO27001 certificaat! ISO27001 is DE internationale standaard, als het gaat om informatiebeveiliging. Het is het bewijs dat TriOpSys de benodigde maatregelen heeft getroffen om gevoelige informatie te beschermen. En voor TriOpSys ook een ‘must’ gezien onze activiteiten rond de ‘Mission Critical IT Systems’, omgevingen waar juist beveiliging in de breedste zin des woords van groot belang is, om uitval te voorkomen. Dank aan alle projectteam leden die bezig zijn geweest om het Information Security Management Systeem (ISMS) op te zetten voor TriOpSys en volledig te integreren met onze bestaande procedures. Fantastisch dat wij ook in 1x, en zelfs met ‘vlag en wimpel’ zijn geslaagd! Hulde!

 

Lancering Tropomi succesvol

13-10-2017

De lancering van Sentinel 5P/ Tropomi is succesvol verlopen! Namens iedereen bij TriOpSys feliciteren wij de ESA en alle betrokken bedrijven en instituten met dit mooie resultaat. Wij zijn enorm trots op ons TriOpSys-team, wat jarenlang keihard gewerkt heeft om Tropomi klaar te maken voor de metingen die bij gaan dragen aan meer kennis over ons klimaat en luchtkwaliteit: Nico Rozemeijer, Frank Vonk, Jonatan Leloux, Peter Meijering, Jan de Wit, Robin Landzaat en Alexander van Heukelum. Wij willen ook degenen noemen die in het verleden samen met ons hieraan hebben gewerkt: Daniel Schiavini, Martien de Haan en Erik den Dekker. Geweldig werk verricht allemaal en waanzinnig bedankt!

 

Hardware-upgrade voor Toska

30-8-2007

Recent hebben wij de opdracht ontvangen om een hardware-upgrade uit te voeren voor Toska (TestOpstelling Schepen). Toska is in 2009 door TriOpSys in opdracht van Rijkswaterstaat gerealiseerd en is een demonstratie- en testunit waarin alle ICT-componenten (hard- en software) zijn opgenomen, zoals die aan boord van de patrouilleschepen van Rijkswaterstaat worden gebruikt. De opstelling is later uitgebreid met een scheepssimulator, waardoor met de testopstelling virtueel over de vaarwegen kan worden gevaren. Deze console wordt ingezet voor demonstratie-, training- en testdoeleinden. Gijs Calis gaat de upgrade uitvoeren, zodat het gehele systeem weer up-to-date is. Veel succes, Gijs!

Collage van 4 foto's met de simulator en schepen in beeld

 

Start opdracht voor Astron

22-8-2017

Tijdens een kick-off meeting tussen Astron als opdrachtgever en TriOpSys en S[&]T als samenwerkende leveranciers is de opdracht  ‘Requirements Specification ASTRON Science Data Portal’ van start gegaan. Astron beheert de Westerbork Synthese Radiotelescoop (WSRT) en de Low Frequency Array (LOFAR)- beide behorend tot de grootste radiotelescopen ter wereld. De wens is een gebruiksvriendelijk portaal voor de huidige data collections, welke in de toekomst uit te breiden is voor andere datasets.

TriOpSys en S[&]T gaan Astron helpen om de requirements te specificeren, marktonderzoek te verrichten en zullen advies verstrekken m.b.t. de implementatie van het portaal. Op de foto v.l.n.r. Gijs Calis (TriOpSys), Marco Iacobelli (Astron), Roberto Pizzo (Astron), Gert Kruithof (Astron), Edo Loenen (S[&]T) en Joy Ong (TriOpSys). Wij danken Astron voor de opdracht en wensen Gijs en Edo veel succes en plezier met het uitvoeren!

Foto van het team bestaande uit 6 personen

 

Nieuw ISO9001:2015 certificaat

22-5-2017

Wij zijn geslaagd voor de nieuwe ISO9001:2015 certificering! Vorige week zijn we weer geauditeerd door LRQA en de auditors trokken de conclusie: “Wij kunnen geen ‘gaten schieten’ in jullie gedegen kwaliteitssysteem”. Er waren dan ook geen Non-Conformities te melden. Het betreft niet alleen een verlenging van het certificaat met drie jaar, maar ook een upgrade naar de nieuwe ISO-norm ISO9001:2015. Wij zijn weer enorm trots en bedanken alle medewerkers voor de voorbereidingen en specifiek Marcel Busink, onze QA-officer, die alles weer in goede banen heeft geleid. Goed gedaan allemaal!

 

TriOpSys realiseert ODS voor Rijkswaterstaat

15-5-2017

We hebben weer een mooi project gewonnen! We mogen voor Rijkswaterstaat ODS productierijp maken. ODS staat voor Object Data Services en is al in 2015 ontwikkeld als onderdeel van de Technische Pilot – VerkeersCentrale van Morgen. Deze pilot is zo goed bevallen, dat het systeem nu in gebruik genomen gaat worden en dat gaan wij voor RWS verzorgen. Binnen ODS worden koppelingen met objecten zoals sluizen, bruggen en tunnels gerealiseerd. Zodoende is het mogelijk de status van deze objecten realtime in te zien en deze data is ook op te slaan. Die data kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden voor predictief onderhoud aan de objecten of sluisplanning van scheepvaartverkeer. We wensen ons Scrum-team bestaande uit Gerben, Jarik, Jan, Mark, Marvin en Dennis veel succes en plezier met de uitvoering!

 

Opdracht advies UKVC

15-5-2017

We hebben een opdracht gekregen voor het adviseren over de totstandbrenging van een standaard voor de manier van koppelen met de verkeerscentrales. Het project heet dan ook Universeel Koppelvlak VerkeersCentrales (UKVC) en wordt uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat. Hans Schulz, technisch directeur, en Hotze de Jong, senior consultant, zullen advies uitbrengen over de aanpak waarmee dat het beste kan gebeuren. We danken RWS voor het gestelde vertrouwen en wensen Hans en Hotze veel succes met deze opdracht!

 

TriOpSys en Infram specificeren aanbesteding LUV-VTS

28-3-2017

Recent heeft Rijkswaterstaat ons een mooie specificatieopdracht gegund voor de aanbesteding ‘Landelijke Uniforme Vervanging – Vessel Traffic Services’ (LUV-VTS). Dit project gaat om de vervanging van de software van de huidige radarsystemen, die langs de vaarwegen staan voor het veilig begeleiden van de binnenvaart. Wij voeren dit specificatie- en adviestraject uit in samenwerking met Infram, waarbij wij ons richten op het product en Infram de contractzijde voor haar rekening neemt. Wij danken Rijkswaterstaat voor het vertrouwen en wensen onze consultant Gerben Bijhold veel succes en plezier met de uitvoering!

 

TriOpSys is erkend leerbedrijf

23-3-2017

Sinds woensdag 22 maart jl. is TriOpSys ‘Erkend Leerbedrijf’! Op die dag hebben wij bezoek gehad van Peter Stemerdink , adviseur praktijkleren van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hij was zo onder de indruk van de activiteiten van ons bedrijf, dat hij onmiddellijk besloot om dit certificaat aan ons te gunnen. Concreet betekent dit dat wij vanaf nu ook stage- en afstudeerplaatsen voor het mbo mogen organiseren en bij kunnen dragen aan de opleiding van toekomstige IT’ers. Op de foto links Peter Stemerdink en rechts Rob Timman tijdens de overhandiging van de ‘tegel’.

Peter Stemerdink (SBB) en Rob Timman (TriOpSys) geven elkaar een hand

 

TriOpSys leverancier voor IenM

16-3-2017

TriOpSys is geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor het leveren van diverse IT-diensten aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM). Met als doel om op het juiste moment de juiste expertise in te kunnen schakelen heeft IenM een preselectie gemaakt van leveranciers op basis van verschillende expertisegebieden. Wij zijn geselecteerd voor het Ontwikkelen en Beheren van applicaties en voor het leveren van Adviesdiensten onder meer op het gebied van Apps, GIS, ESB en Technische en Wetenschappelijke Modellering en de aandachtsgebieden Applicatiebeveiliging, Projectmanagement, Leefomgeving en Transport.

Hulde aan ons offerteteam! Wil jij meewerken aan deze mooie projecten? Check dan de vacature en reageer! http://www.werkenbijtriopsys.nl/vacature-java-developer/

 

Samenwerking TriOpSys en S [&] T

24-2-2017

Recent hebben de directeuren van S [&] T, Erik Zoutman, en TriOpSys, At Hijwegen, hun handtekening gezet voor het gezamenlijk uitvoeren van het ‘Sentinel5 Level 2 Prototype Processor Project’ voor de ESA. S [&] T en TriOpSys hebben eerder succesvol samengewerkt aan het Sentinel 5p (Tropomi) project en we zijn blij de samenwerking te kunnen vervolgen met dit nieuwe project. Op de foto namens TriOpSys v.l.n.r: Joy Ong, Frank Vonk, Wim Meinen en At Hijwegen.

ndertekening samenwerking TriOpSys en S [&] T voor Sentinel5

 

Samenwerking TriOpSys en vhp human performance: SecuRadar

7-11-2016

TriOpSys en vhp human performance zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van SecuRadar, een layer-applicatie voor gemeenten. Gekoppelde data uit diverse bronnen worden op een kaart weergegeven en geeft zo een visueel overzicht van de (sociale) veiligheid in een gemeente. Deze innovatieve ontwikkeling is mogelijk gemaakt door het winnen van de SBIR-aanvraag en we zijn trots op het vertrouwen in onze oplossing. http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/projecten/securadar.

Dat mocht gevierd worden met taart! Op de foto staan Peter Mark, Jan Noot, Patrick Punte (vhp human performance), Rob Timman, Peter Rasker (vhp human performance) en Remco Reijm.

TriOpSys en VHPhp

 

Nieuwe release ROVM-viewer

7-11-2016

De Site Acceptance Test van de nieuwe release voor de ROVM-viewer van Rijkswaterstaat is succesvol afgerond! ROVM staat voor Regionaal Operationeel VerkeersManagement. De viewer is een kaart waarop de actuele verkeersinformatie wordt weergegeven, gebaseerd op gegevens van de Nationale Dienst Wegverkeersgegevens. De ROVM-viewer wordt gebruikt door o.a. verkeersleiders en weginspecteurs. Hulde aan het TriOpSys ontwikkelteam: Jeroen, Gydo, Jarik, Dennis, Harryt, Herwin, Wigle en Mark, en alle betrokkenen van RWS en NDW!

 

Oplevering koppeling Aangetekend Mailen en IDIN

4-11-2016

Met enige trots kunnen wij melden dat TriOpSys, als onderdeel van de samenwerking met Aangetekend Mailen, nu ook de software-module voor IDIN heeft ontwikkeld en opgeleverd. IDIN is de nieuwe digitale manier om u als consument te identificeren, met behulp van de vertrouwde en veilige hulpmiddelen van de eigen bank. Door een koppeling te creëren tussen de digitale handtekening van Aangetekend Mailen en IDIN is een gegarandeerd veilige manier ontstaan om digitaal contracten rechtsgeldig te ondertekenen. De ABN-AMRO biedt deze mogelijkheid per 1 november aan haar klanten. https://www.abnamro.com/nl/newsroom/nieuws/2016/aangetekend-en-abn-amro-lanceren-online-contractondertekening.html. Grote dank en hulde aan de TriOpSys teamleden Dennis, Harun, Jeroen, Selwyn en Herwin!

Meer informatie over IDIN: https://www.idin.nl/consumenten/animatie/

 

1e Masterclass Meldkamers succesvol

19-5-2016

Rob Timman, Martijn Bellaard en André Decnop hebben de eerste try-out gehouden van de TriOpSys Masterclass Meldkamers. De masterclass is opgezet om medewerkers versneld kennis op te laten doen van de meldkamerwereld. De eerste masterclass is succesvol verlopen met goede feedback om hem te verbeteren. Zodra de masterclass geperfectioneerd is, zal deze ook beschikbaar komen voor geïnteresseerden buiten TriOpSys. We houden jullie op de hoogte!

 

Ondertekening samenwerking Astron

14-4-2016

At Hijwegen heeft op 13 april namens TriOpSys een samenwerkingsovereenkomst getekend met Astron, het Nederlands instituut voor radioastronomie. De samenwerking, genaamd Collaboration on Big Data for Radio Astronomy (COBRA), heeft als doel te onderzoeken hoe Astron de enorme hoeveelheden ontvangen gegevens, big data, efficiënt kan verwerken. Naast TriOpSys nemen nog 3 andere bedrijven deel in de samenwerking: KxA Innovation Solutions, S&T en MMP BI.

De samenwerking  is een vervolg op de ontwikkeling van een microserver, de hardware, door Astron en IBM. Het onderzoek richt zich op de software en moet ASTRON voorbereiden op de bouw van een nieuwe grote radiotelescoop in 2018. Momenteel verwerken zij 20 petabyte (1 met 15 nullen) aan data, maar de verwachting is dat dit door de nieuwe telescoop op zal lopen tot exabytes (1 met 18 nullen).

 

Aangetekend Bellen BV behaalt ISO 27001 certificering

11-4-2016

Aangetekend Bellen BV is op vrijdag 8 april jl. door Lloyds officieel ISO27001 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat de gehele organisatie de processen op het gebied van informatiebeveiliging, conform de ISO27001 normering, goed op orde heeft. Aangetekend Bellen BV levert de dienst Aangetekend Mailen, waarvoor TriOpSys en Aangetekend Bellen BV een partnerschap zijn aangegaan. Daarbij richt Aangetekend Bellen BV zich op de marketing, sales en productontwikkeling, en houdt TriOpSys zich bezig met de bouw van de applicatie Aangetekend Mailen en het beheer van alle onderliggende systemen. Omdat beide partijen zo ‘verweven’ zijn, is de ISO27001 certificering ook een joint effort geweest. Grote dank gaat daarbij uit naar Erik, Herwin, Mustafa, Johan en Harun voor hun bijdrage vanuit TriOpSys. Uiteraard feliciteren wij Wouter van den Brink en Philip Voogt van Aangetekend Bellen BV van harte met deze belangrijke mijlpaal!

 

Microsoft Gold Midmarket Solution Provider

16-3-2016

Na jarenlang de status van Microsoft Silver MidMarket Solution Provider te hebben gehad, heeft TriOpSys recent de Gold status behaald. Deze status wordt verkregen door minimaal 5 referenties en het behalen van de benodigde certificaten. Hiermee kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en de kwaliteit bieden waar TriOpSys voor staat. Dank en hulde aan Mustafa Benali en Martijn Bellaard voor het behalen van hun certificaat en Ruud Dekkers en David Bor voor het realiseren van onze Gold status. Goed gedaan, mannen!

 

Team Hepeedem wint 1e TriOpSys Hackathon

15-2-2016

Het was hard werken, het afgelopen weekend, tijdens de TriOpSys Hackathon! Tafels vol met elektronica, brainstormen, bedenken van de aanpak en de taakverdeling, snel schrijven van de software… Naarmate de deadline naderde, namen de zweetdruppels en gefronste wenkbrauwen geleidelijk toe… En na de deadline met 15 minuten verzet te hebben, en onder het toeziend oog van diverse belangstellenden uit de familiesfeer, kon de jury, bestaande uit Peter Mark, Rob Timman en At Hijwegen bekijken wat er door de teams gerealiseerd was. De daarvoor netjes voorbereide checklist hielp daar goed bij, en zo werd de winnaar van deze eerste Hackathon bekend: Team Hepeedem, bestaande uit Peter Meijering, Hessel Meulenbeld, Edwin van Eijk, en Emiel Hermsen.

Van harte gefeliciteerd! Zij hebben een generieke sensorbox gerealiseerd, de Kees case, waarop sensoren aangesloten kunnen worden door middel van auto-discovery. De gegevens worden dan via LoRa gecommuniceerd naar het ontwikkelde centrale systeem (in Java en Spring Boot) en opgeslagen in een database. Deze worden vervolgens geografisch ontsloten via een webapplicatie.

Wij bedanken ieder teamlid voor hun deelname en Peter Mark voor de uitstekende organisatie. Volgend jaar weer!

 

CoRISMA website live!

7-1-2016

De CoRISMA website is succesvol live gegaan! Wij hebben deze website ontwikkeld in opdracht van Rijkswaterstaat. CoRISMa is een Europees project met als doel te onderzoeken wat de waarde is van het openbaar publiceren van nautische verkeersgegevens, zoals posities van schepen op het vaarwegennet en prognoses van scheepvaartverkeer. CoRISMA haalt de data uit diverse gekoppelde systemen, zoals de TrajectPlanner, VOS en ODS.

Met grote dank en complimenten aan de teamleden: Annick, Hessel, Diego, Gerben, Dennis en Jarik!

 

NDW Centraal Informatiesysteem (NCIS) live!

18-12-2015

Het NDW Centraal Informatiesysteem (NCIS) is live gegaan! Hiermee is de Nationale Dienst Wegverkeersgegevens klaar voor de groeiende stroom data, die tevens sneller dan eerst geleverd kan worden aan de afnemers. Zie ook het NDW nieuwsbericht.

Wij bedanken CGI voor de geslaagde samenwerking en zijn trots op ons team voor hun harde werk en het eindresultaat. Bedankt, Emiel, Aleksander, Harryt, Selwyn, Gunter, Alfred en Mark!

 

LVNL project succesvol afgerond

25-3-2015

We hebben een mooi project succesvol afgerond. Vorige week is het nieuwe Work Load Model (WLM) voor de LVNL in gebruik genomen. Op de foto is de GUI te zien.

Scherm met daarop de GUI waarin grafieke te zien zijn

Het WLM ondersteunt het Air Traffic Control management in het managen van het Nederlandse luchtruim door informatie te tonen over de actuele en voorspelde workload. Op basis van deze informatie kan een supervisor het werk beter verdelen over de verkeersleiders.

We bedanken LVNL voor de opdracht en het vertrouwen. En hulde aan het team dat deze mooie oplossing gebouwd heeft. Goed gedaan, Annick, Patrick, Marijn en Gunter!

 

Opdracht NDW voor ontwikkeling NCIS

03-11-2014

NDW heeft TriOpSys en CGI de opdracht gegund voor de ontwikkeling en exploitatie van het Centraal Informatiesysteem (NCIS). TriOpSys ontwikkelt als onderaannemer van CGI de centrale Enterprise Service Bus van het NCIS voor het verzamelen en distribueren van verkeersgegevens van de rijks-, provinciale en gemeentelijke wegen.

Het NCIS zal vanaf volgend jaar 150.000 meetgegevens per minuut verwerken en past daarmee goed in onze focus op bedrijfskritische dataprocessing systemen. TriOpSys breidt hiermee haar activiteiten in het ontwikkelen en beheren van (Datex II gebaseerde) verkeersystemen verder uit.

At Hijwegen, directeur van TriOpSys: “TriOpSys verzorgde voor NDW al de levering van statusgegevens zoals wegwerkzaamheden en filemeldingen en wij zijn er trots op dat we dit nu kunnen uitbreiden met de actuele verkeersgegevens. Ook zijn wij verheugd op de verdere uitbreiding van de samenwerking met CGI voor de droge verkeersmanagement activiteiten.”

 

Succesvolle afronding specificatieproject RWS

31-03-2014

We hebben een prachtig specificatieproject afgerond voor Rijkswaterstaat – Grote Projecten & Onderhoud (RWS-GPO). De diverse instandhoudingsplannen (IHP’s) voor onderhoud aan de civiele infrastructuur, bijvoorbeeld oevers en sluizen, dienen te worden beheerd in een informatievoorziening (IV) systeem. Hotze de Jong, Wim Meinen, Jan Noot, Frank Lansdorp en Gerben Bijhold hebben een conceptuele beschrijving van de processen en systemen (Operational Concept Description) en de functionele en niet-functionele eisen (System/ Subsystem Specification) van de IV gedefinieerd. Tevens is een beschrijving gemaakt van de interfaces naar de normkostensystematiek en het programmeringssysteem RUPS (Interface Requirements Specification).

Een mooi voorbeeld van een teamgericht consultancy project op hoog niveau. We zijn trots op dit project en de complimenten die we ontvangen hebben van de klant. Goed gedaan, Hotze, Wim, Jan, Frank en Gerben!

 

SNA-keurmerk voor TriOpSys

13-03-2013

TriOpSys heeft per 12 maart 2013 het SNA-keurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid. Dit geeft aan dat TriOpSys op het gebied van personeelszaken, loon-, en belastingadministratie voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1. Het SNA-keurmerk wordt steeds vaker vanuit de markt geëist voor het deelnemen aan aanbestedingen en offertes en daarom voor TriOpSys van vitaal belang. Marcel Busink, Quality Officer bij TriOpSys, heeft de certificering succesvol begeleid en we zijn trots weer een kwaliteitskeurmerk te hebben. Voor meer informatie over het keurmerk, zie www.normeringarbeid.nl.