Heb jij een zesde zintuig voor techniek?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van bijzondere IT-systemen, namelijk ‘Mission Critical IT systemen’. Dit zijn bedrijfskritische systemen die nooit uit mogen vallen, omdat uitval menselijk leed, maatschappelijke chaos of financiële schade kan veroorzaken.

Goede voorbeelden daarvan zijn onze verkeersmanagementsystemen, meldkamersystemen, dataprocessing systemen voor satellieten, etc. Dit soort systemen vereist een zeer specifieke manier van werken: veilig programmeren, peer-reviews, vooraf nadenken over het testen inclusief de ‘not so happy flows/paths’, uitgebreide kwaliteitscontroles en het vanaf de start inbouwen van de ‘haakjes’ voor operationeel en preventief beheer.

Kort samengevat: een zeer gedegen, technisch goed doordachte aanpak. De aanpak is er; nu nog de expert die die kan hanteren. Heb jij dat zesde zintuig voor onze Mission Critical IT systemen? Reageer dan direct op één van onze vacatures!

Kevin Knol

“Ik heb veel verantwoordelijkheden en voer mooie projecten uit in technisch complexe omgevingen, zoals meldkamers. Ik leer veel en krijg de kans certificeringen te halen. Het Mission Critical Services team is druk, maar enorm gezellig!”

Operationeel Coördinator

Michel Fugers

“De lijnen zijn kort binnen TriOpSys, iedereen is makkelijk benaderbaar. Zaken zijn snel te regelen, waardoor ik het gevoel heb iets gedaan te krijgen. En ook niet onbelangrijk, ik heb een hoop lol met mijn collega’s.”

Full Stack Developer

Stein Overtoom

“Als beginnend ontwikkelaar vind ik het ook belangrijk om ergens terecht te kunnen met vragen. Het is dus super fijn dat er zowel binnen als buiten mijn team ervaren ontwikkelaars zijn waar ik altijd terecht kan voor vragen. Het leukst aan TriOpSys is dat er een duidelijke focus ligt op interessante en uitdagende opdrachten.”

Software Developer

Monique Korver

“Wat mij erg aanspreekt bij TriOpSys is de sfeer van het bedrijf. Die is in al de jaren dat ik hier werk niet veranderd. Toen ik hier kwam, heerste er een sociale en open cultuur. En die is er nog steeds, werkelijk iedereen is aanspreekbaar. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen in je werk.”

Financial Controller

Peter Janknegt

“In mijn werk bij TriOpSys haal ik voldoening uit de afwisseling van het werk, gecombineerd met korte communicatielijnen, een hoge mate van professionaliteit en het einddoel: tevreden klanten.

Er wordt hier geluisterd naar mijn persoonlijke wensen en er is ruimte zat om me te ontwikkelen.”

Project Manager

Wat kun je verwachten van het werken bij TriOpSys?

Wij willen als TriOpSys dé onafhankelijke en Nederlandse expert zijn op het gebied van het ontwerpen, bouwen en veilig beheren van mission critical IT systemen. Wij willen onze klanten de best mogelijke dienstverlening bieden, door innovatieve en tegelijk ook bewezen technologieën toe te passen. Dit doen we door betrokken en gedreven IT professionals en met strategische partners.

Direct solliciteren

Zin gekregen om ook mee te doen in ons mooie bedrijf?

Heeft u kennis of vaardigheden waar wij om zitten te springen? Vul dan het onderstaande formulier is en we nemen direct contact met u op:

    De gegevens die u als bezoeker van onze site via het contactformulier aan ons verstrekt, worden door TriOpSys uitsluitend opgeslagen ten behoeve van een adequate afhandeling van dit contactverzoek. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden worden aangewend en ook niet aan derde partijen worden verstrekt. De betreffende persoonsgegevens zullen op aanvraag van betrokkene door TriOpSys aan betrokkene worden verstrekt of op verzoek van betrokkene worden aangepast of worden verwijderd.