12 november 2018

Nieuwe iMOS app voor Vendor

Vendor, dienstverlener op het gebied van toilethygiëne, gebruikt al sinds 2005 iMOS van TriOpSys. Zij zijn al jaren gewend hun werkbonnen digitaal te registreren. De input van Vendor is de afgelopen jaren belangrijk geweest voor de ontwikkeling van iMOS tot wat het nu geworden is. Daar is recent een grote vernieuwing bijgekomen, namelijk de ontwikkeling van een iMOS app voor de smartphone.

Vendor constateerde dat de hoeveelheid hardware met de huidige technische ontwikkeling minder kon en vroeg ons naar een oplossing te zoeken. Aan het woord is Marco Nijhuis, manager dienstverlening bij Vendor:

“Een telefoon om klanten te bellen, een pda om administratieve werkzaamheden te verwerken en een navigatiesysteem om de ideale route te bepalen; dat moet eenvoudiger kunnen, vonden wij binnen Vendor. In samenwerking met TriOpSys hebben wij een app ontwikkeld, waarmee onze dienstverleners hun werkzaamheden op hun smartphone kunnen uitvoeren in een moderne werkomgeving. Alle benodigde functies zijn beschikbaar: telefoneren, mailen, appen, iMOS en navigeren, inclusief koppeling met Google Maps.

En dankzij de ontwikkeling op het gebied van smartphones is de verbinding stabieler en de processor – en daardoor de applicaties- sneller dan ooit. Het inladen van werkbonnen gaat bijvoorbeeld razendsnel.  Wat goed werkt, hebben we uiteraard behouden, zoals onze menustructuur. Wel hebben we het design aangepast aan deze tijd, een helder overzicht met gebruiksvriendelijke knoppen.

Ook voor onze klanten heeft dit voordelen. Zo gaat het aftekenen van de ‘proof of delivery’ nu nóg sneller dan voorheen. En uiteraard wordt het communiceren via de smartphone ervaren als eigentijds en professioneel.

Goede informatievoorziening is belangrijk voor onze dienstverlening en door deze nieuwe, moderne app kunnen wij weer jaren voort!”

Wilt u het zelf direct uitproberen? Download iMOS dan in de Play Store of Apple Store.