21 oktober 2016

Air Traffic Control

Een werkterrein waar de specialismen van TriOpSys prachtig samenkomen is Air Traffic Control: hoge veiligheidseisen, 24×7 continu operationeel blijven, een zeer hoge kwaliteit van de software. Een voorbeeld hiervan is het door de professionals van TriOpSys meewerken aan de doorontwikkeling en instandhouding van het Amsterdam Advanced Air Traffic Control systeem van de Luchtverkeersleiding Nederland.

Bagageafhandeling

Naast ondersteuning op Air Traffic Control systemen levert TriOpSys ook diensten te behoeve van operationele luchthavensystemen, zoals die voor bagageafhandeling. Een correcte en tijdige verwerking van de enorme hoeveelheden bagage is voor luchthavens cruciaal en één van de belangrijke key performance indicators waarop zij internationaal beoordeeld worden. Eén minuut uitval van het bagageafhandeling systeem veroorzaakt vertragingen die vaak een etmaal doorwerken en kost de luchthaven miljoenen. Los van het ongemak voor de reizigers en imagoschade voor de luchthaven.

TriOpSys heeft aan de basis gestaan van de architectuurblauwdruk voor grootschalige bagageafhandeling systemen. Ook specificeren wij zulke systemen, begeleiden de ontwikkeling die door derden plaatsvindt en voeren we de afnametesten en inspecties uit.