12 september 2018

Field Service

iMOS is het vlaggenschip van onze field service oplossingen. Sinds 1999 ontwikkelen en perfectioneren wij het planbord en de werkbonnen, vooral door input van onze klanten, zoals service-, onderhouds- en beveiligingsbedrijven.

Onze sterke punten zijn het leveren van maatwerk en het realiseren van interfaces met bestaande Backoffice systemen. Resultaat is een field service oplossing die past als een maatpak. iMOS doet precies wat het moet doen voor uw organisatie. Het wordt volledig afgestemd op uw buitendienstprocessen en informatiebehoefte. Dat maakt het gebruik van iMOS niet alleen prettig, maar vooral ook super efficiënt.

Installatie van iMOS gaat heel makkelijk via de Play of App Store. iMOS draait op alle platforms: iPhone, iPad, Android telefoon en tablets en als Windows 10-app. In slechts een paar klikken kunnen uw medewerkers starten met het digitaal afhandelen van de werkbon.

Wilt u het zelf direct uitproberen? Download iMOS dan in de Play Store of Apple Store.

Wij zijn met name trots op ons veelgeprezen planbord. De split-view van het iMOS planbord maakt het leven van de planners gemakkelijk. In één oogopslag is de status van de werkzaamheden inzichtelijk. De nieuwe look-and-feel geeft nog meer overzicht en maximale aandacht voor waar het werkelijk om draait: efficiënt plannen.

Screenhot van het iMOS planbord