De diensten van TriOpSys worden uitgevoerd binnen drie domeinen

Binnen ieder domein werken we actief aan het opbouwen en delen van specialistische kennis, onder andere door het volgen van vakgerelateerde beurzen, seminars en cursussen. We onderhouden uiteraard een omvangrijk relatienetwerk en zijn lid van brancheverenigingen, zoals de NIDV en Astrin.

De kennis en ervaring die binnen een domein opgedaan worden, worden uiteraard binnen TriOpSys gedeeld. Zo kunnen ‘best practices’ optimaal gebruikt worden. Wij bieden binnen elk domein een beproefde en gestructureerde aanpak. Zo leggen we een grondige basis voor een geslaagd project.

Publieke Orde en Veiligheid (PS&S)

Onder Public Safety vallen producten en diensten gerelateerd aan openbare orde voor gemeenten en overheidsinstanties als financiële instellingen, onderzoeksbureaus, meldkamers, veiligheidsregio’s, de politie-, brandweer- en ambulance-regio’s, maar ook de ‘witte’ sector, zoals ziekenhuizen en laboratoria. De diensten hebben betrekking op projectmanagement, informatie management, process management en ICT.

Traffic Management

TriOpSys levert binnen het verkeers- en mobiliteitsdomein (Traffic Management) oplossingen en diensten te land, ter zee en in de lucht. Onze activiteiten in dit domein sluiten naadloos aan bij wat TriOpSys breed doet.

Road Traffic Management
Vessel Traffic Management
Air Traffic Management
Rail Traffic Management

 

Defence & Aerospace

Defensie is bij uitstek een Mission Critical-werkterrein. Het is dan ook niet toevallig dat TriOpSys hier vanaf haar oprichting actief in is. We realiseren missie-kritische oplossingen, direct voor Defensie én voor de defensie-industrie. Ook ontwikkelen wij trainings- en onderzoekssimulatoren, waarmee situaties kunnen worden beproefd, die in de echte wereld te gevaarlijk of te kostbaar zouden zijn.