27 oktober 2016

Managed Services

Als Managed Services leverancier ontzorgen wij uw organisatie op het gebied van IT. Ons team van gecertificeerde systeembeheer- en netwerkspecialisten staat 24/7 klaar om uw netwerk en systeem te beheren. Daarbij is altijd het uitgangspunt dat voorkomen beter is dan genezen.

Preventief beheer

We voorzien uw servers van onze unieke TriOpSys Monitoring Service (TmS), waarin vroegtijdig afwijkingen of dreigende verstoringen worden waargenomen en gemeld. In geval van kritieke dreiging maken we een incident aan en ondernemen actie, veelal voordat u iets merkt van de dreiging.

Goed inregelen van preventief beheer voorkomt problemen of verhelpt deze voor ze de continuïteit in gevaar brengen. Wij hebben een reputatie hoog te houden op dit vlak. Naast 24/7 bewaking worden ook de logbestanden regelmatig gescand op afwijkingen en maatregelen getroffen indien noodzakelijk. Via een periodieke rapportage ontvangt u een overzicht van de kritieke afwijkingen.

Correctief beheer

Op het moment dat vanwege een verstoring ingegrepen moet worden in uw infrastructuur kan TriOpSys dat voor haar rekening nemen, in de mate waarin u dat wenst. We ondersteunen u met 1e lijns tot en met 3e lijns support. Indien de situatie dat verlangt, onderhouden we het contact met de leverancier van de hard- en/of software. Hiermee voorkomen we dat u een speelbal wordt tussen twee leveranciers die naar elkaar wijzen voor een oplossing. Wij nemen het probleem uit handen en lossen het op.

Adaptief beheer

Na verloop van tijd is de kans groot dat u iets wilt wijzigen in uw infrastructuur. Door een verstoring in het verleden, technologische ontwikkelingen of veranderingen vanuit de business. Wij voeren deze veranderingen voor u door, zodanig dat de bedrijfsprocessen er minimaal door worden geraakt.

Technisch applicatiebeheer

Het lijkt misschien lastig of zelfs onmogelijk uw bedrijfskritische applicaties in de Cloud te plaatsen, u bent er immers van afhankelijk. Tegelijkertijd biedt een Cloud oplossing grote voordelen, zoals het altijd en overal beschikbaar zijn van uw applicatie en data. Wij maken het mogelijk door gebruik te maken van de Private Cloud van TriOpSys. Wij garanderen dat uw informatie in een datacenter in Nederland wordt gehost en altijd voor u beschikbaar is.