27 oktober 2016

Business Continuity & Availability Services

Uw bedrijf draait op applicaties, of u nu een meldkamer of retailketen runt, de bedrijfsvoering is geheel afhankelijk van de continuïteit van uw systemen en toegang tot data. TriOpSys helpt u een goede recovery strategie te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Disaster Recovery Services

De uitdaging van een disaster recovery strategie is niet alleen het opstellen, maar vooral het continu bewaken en aanpassen gedurende de bedrijfsvoering. Wij stellen voor u een plan op en zullen dit plan op regelmatige basis testen. U hoeft daar niet meer naar om te kijken en bent verzekerd van een continue bedrijfsvoering.

In een wereld waar informatie steeds sneller van bron naar bestemming gaat en waar social media en cloudoplossingen deel uitmaken van ieders infrastructuur, is een korte RTO (Recovery Time Objective) essentieel. TriOpSys kiest voor een integrale aanpak, zodat bij calamiteiten business processen in stand gehouden worden en niet alleen de IT infrastructuur.

Back-up & Recovery Services

Data is kostbaar voor iedere organisatie en het verlies ervan kan enorme schade opleveren. Ondanks een back-up proces kan in de loop der tijd veel belangrijke data op lokale werkstations van personeel, zoals pc’s, laptops en tablets terecht komen. TriOpSys zorgt voor een volledige back-up strategie, waarin deze zaken meegenomen zijn, zodat u geen data meer mist. Mocht u data verliezen, dan restoren wij deze voor u.