Systeem Ontwikkeling

TriOpSys is een systems integrator met een eigen software development afdeling. Voor de juiste keuze van oplossing voor uw probleem maken we altijd de make or buy beslissing. Soms zijn ‘best of breed’ componenten een uitstekend startpunt voor de oplossing, en soms moet er van scratch af aan iets gebouwd worden. TriOpSys is van beide markten thuis en zet de succesvolle toepassing in de klant-context hierbij voorop.

Voor ontwikkeling van betrouwbare en kwalitatieve systemen heeft TriOpSys haar eigen  software ontwikkelstraat.  De ontwikkelstraat is gestoeld op CI/CD principes en maakt gebruik van automatische test-tooling. Met tools als SonarQube bewaken we kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software

TriOpSys levert systeemontwikkeling zowel volgens Agile principes als volgens een meer Fixed Price / Fixed data waterval model

Maatwerk software volgens Agile ontwikkelen we inhouse volgens het Scrum framework. In korte opleveringen (‘sprints’) wordt het product al gaande ontwikkeld en aangepast aan veranderend inzicht door een vast multidisciplinair team. Dit is een flexibele manier van nauw samenwerken met de opdrachtgever waarbij u verzekerd bent van software dat exact doet wat u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering.  De klant vervult hier vaak de rol van Product Owner en indien nodig plakt TriOpSys hier een proxy-product owner tegenaan.

Fixed priced projecten met fixed functionaliteit en/of fixed time bieden u garantie dat we het project succesvol opleveren. Zo weet u waar u aan toe bent qua kosten en leverdatum.
Samen bepalen we de benodigde functionaliteit en leveren dit volgens afspraak op.
De TriOpSys mentaliteit van we doen wat we beloven voert hierbij de boventoon.

Een combinatie van fixed priced projecten met een Agile aanpak passen we ook toe waarbij u profiteert van zowel de flexibele manier van Agile software ontwikkeling en blijven de investeringen binnen de grenzen die u bepaalt .

Applicatie Management: Het is mogelijk om voor uw ontwikkelde toepassing en applicatie een service- en onderhoudscontract af te spreken. Omdat hierin veel vormen mogelijk zijn zal TriOpSys met u afstemmen wat uw SLA wensen zijn zodat een aanbieding op maat kan worden opgesteld.

 

Technieken

TriOpSys put uit een breed arsenaal technieken.

  • Net als bij onze gehele dienstverlening is “mission critical” een rode draad. Systemen die “high reliable” zijn,  en fail-safe ontwikkeld zijn en 24×7 uptime nodig hebben zijn ons niet vreemd.
  • Onze ervaringen met meldkamers en verkeerscentrales leiden tot sterk inzicht in toepassingen waarbij audio en video samenvallen.
  • Onze ervaringen met data processing en data integratie komen terug in ons brede scala aan data oriented systemen.
  • In algemene zin is systeem integratie wel een kernwoord en een kernkwaliteit. Het integreren van hard- en software componenten en het koppelen van objecten, meetgegevens aan centrale processing en visualisatie is onze dagelijkse kost.

Soms ontwikkeld TriOpSys eigen componenten die kunnen worden hergebruikt in ontwikkeltrajecten. Hieronder vallen onder andere componenten zoals SecuBus, het TriOpSys Dataprocessing Platform voor inwinning, aggregatie en distributie van gegevensstromen en SecuRadar voor het analyseren van gegevens.

TriOpSys is in principe techniek en product onafhankelijk.  Dat wat het beste aansluit bij de behoefte van de klant wordt gebruikt. Ontwikkeling vindt plaats in diverse ontwikkeltalen, met diverse frameworks en met diverse tooling.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze experts op het gebied van Systeem ontwikkeling.

Neem contact op